Spelersvrouw.nl

Ana Obregón, de knappe latino vriendin van Hirving Lozano

Ana Obregón is de vriendin van Hirving Lozano. De Mexicaanse aanvaller van PSV is smoorverliefd op zijn latino-vriendin en laat dat weten ook. Niet voor niets staan hun social media-kanalen vol met kiekjes van elkaar.

Ana Obregon vriendin Hirving Lozano

Ana Obregón is de vriendin van Hirving Lozano. Op zijn Instagram-pagina wemelt het van zwoele kiekjes van het koppel. Ana komt net als Hirving uit Mexico en heeft bruin haar. Ze is van het soort ‘girl next door’, want een fotomodel.. mwah, dat toch niet helemaal. Ana Obregon is namelijk niet zo slank en afgetraind zoals de meest voetbalvrouwen, maar evengoed heeft ze een enthousiaste uitstraling.

Het lijkt er bovendien sterk op dat Ana en Hirving reeds samen twee kindjes. Ze poseren er namelijk constant mee. Helaas weten we verder vrij weinig over Ana. Het is onduidelijk wat ze nou precies doet in het dagelijks leven en wat ze gestudeerd heeft. Ongetwijfeld houdt ze zich voor een groot deel bezig met de opvoeding van de twee kinderen.

Salaris Hirving Lozano

Boeiend is wel of Ana Obregon net zo ondeugend is de man met wie ze een relatie heeft. Want dat is hoe Lozano bekend staat: als de lolbroek. De Mexicaanse aanvaller wordt namelijk in eigen land veelal ‘Chucky’ genoemd. Die naam dankt hij aan het feit dat hij tijdens trainingskampen nogal eens onder de bedden van zijn teamgenoten kroop om hen te laten schrikken. Een beetje zoals Chucky, de moordlustige pop in de horrorfilms. Het schijnt zelfs zo te zijn dat ook Ana haar vriend Chucky noemt.

Het is niet te hopen dat Lozano het PSV laat schrikken van zijn spel. De Eindhovenaren betaalden een hoop geld voor de talentvolle aanvaller, die ondanks zijn jonge leeftijd al één van de sterren is binnen het Mexicaanse nationale team. PSV betaalde een kleine tien miljoen euro voor de vleugelspeler. Lozano zou in Eindhoven een salaris opstrijken van circa één miljoen euro.

Ana Obregón is te volgen via Instagram.

Een bericht gedeeld door Ana Opp (@raniazul) op

Een bericht gedeeld door Ana Opp (@raniazul) op

Een bericht gedeeld door Ana Opp (@raniazul) op