Spelersvrouw.nl

Zangeres Emma Heesters de vriendin van Wesley Hoedt

Emma Heesters is de vriendin van Wesley Hoedt, een Nederlandse voetballer van Royal Antwerp uit België. Emma is een bekende zangeres die groot werd middels Youtube en het tv-programma Beste Zangers. Eerder had Wesley Hoedt nog een lange relatie met jeugdliefde Melanie Hania, met wie hij ook twee kinderen heeft.

Emma Heesters vriendin Wesley Hoedt

Emma Heesters onthulde begin 2020 dat ze een geliefde had gevonden. “En daar ben ik echt heel gelukkig mee. Het is fijn om een speciaal iemand in je leven te hebben, een man met wie ik mijn succes deel en kan sparren.”

“Het is niet Wesley Sneijder, nee”, doelde de blondine op hardnekkige geruchten dat ze voor de Nederlandse oud-topvoetballer gevallen zou zijn. “Voor sommige mensen is mijn nieuwe vriend wel bekend. Hij komt namelijk uit de voetbalwereld”, reageerde Emma tegenover Party. En inmiddels is dus bekend dat het om Wesley Hoedt gaat.

Melanie Hania ex-vriendin Wesley Hoedt

Eerder verloor Wesley Hoedt nog zijn hart aan Melanie Hania, met wie hij inmiddels twee kinderen heeft: Noli Valentina en Finn. Melanie komt oorspronkelijk uit Zoetermeer en ging daar naar het ONC Parkdreef. In 2013 liep ze stage bij TUI Nederland, dus we vermoeden dat ze iets in de toeristische richting heeft gestudeerd.

De blondine werd ook al gespot door het Italiaanse La Gazetta dello Sport, die haar vanwege haar ‘platinablonde haar’ direct verwelkomde als één van de nieuwe sexy spelersvrouwen van Lazio Roma. Wesley en Melanie waren dan ook helemaal op hun plek in Italië, vertelde hij in het Algemeen Dagblad.

“Ik vergeet niet om te genieten van het land. Pas ben ik met mijn vriendin een paar dagen naar Florence geweest. Ik wil Italië voelen. Milaan heb ik al gezien. De regio Puglia in het zuiden. Het eten is goed en de mode mooi.” Desondanks liep de relatie tussen Wesley Hoedt en Melanie Hania toch spaak.

Wesley Hoedt voetballer Royal Antwerp

Wesley Hoedt is in 1994 geboren in Alkmaar. Hij speelde dan ook in de jeugdopleiding van AZ aldaar, en wist uiteindelijk ook door te breken in de hoofdmacht. Beloning was een transfer naar SS Lazio uit Italië in 2015.

Via Southampton (Engeland) en Celta de Vigo (Spanje) belandde Wesley Hoedt in september 2020 bij Royal Antwerp uit België. De club huurt hem van Southampton, maar de kans is vrij groot dat hij in 2020 ook permanent transfereert naar België. Zo kan hij ook (relatief) dichtbij zijn Zeelandse vriendin Emma Heesters zijn!

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My little princess who is growing up so fast! Three years ago when you came in to our world you changed it for the better, me and your mom will love you forever! Happy birthday princess I’m proud of the little girl your turning into 👸🏼❤️ Ti amo principessa. 🎂🎉🎊🎁

Een bericht gedeeld door Wesley Hoedt (@wesleyhoedt14) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Working hard to prepare ourselves for some upcoming decisive months ⚪️🔴📈⚽️ #playoff1 #cupfinal

Een bericht gedeeld door Wesley Hoedt (@wesleyhoedt14) op