Spelersvrouw.nl

Jeroen Le Duc vriend van Jorien ter Mors

Jeroen Le Duc is de vriend van Jorien ter Mors, een Nederlandse langebaanschaatsster én shorttrackster. Ze leerden elkaar in 2014 kennen, en de vonk sloeg al vrij snel over tussen hen. Door omstandigheden kwam er nog geen huwelijk, maar met de liefde zit het wel goed.

Jeroen Le Duc vriend Jorien ter Mors

Jeroen Le Duc en vriendin Jorien ter Mors zouden hun liefde in 2017 gaan bekronen met een huwelijk, maar last-minute werden die plannen toch gecanceld.

Reden was het feit dat ze geen financiële middelen meer hadden om een droombruiloft te bekostigen, nadat Jorien in conflict kwam met iSkate.

Jorien ter Mors en Jeroen Le Duc stellen trouwplannen uit

Jarenlang schaatste ze voor die ploeg, maar ze zag geen cent door financiële problemen. Inmiddels is iSkate failliet, en wacht Jorien nog op haar geld. Hopelijk komt dat er, zodat Jorien ter Mors en vriend Jeroen Le Duc alsnog in het huwelijksbootje kunnen stappen.

In de Story onthulde Jorien bovendien dat ze wel kinderen zou willen met haar geliefde. Maar nu nog niet. “Als ik een kind wil, stop ik met topsport. Ik ga er geen jaartje uit voor een kind, om dan weer terug te keren. Maar op dit moment is dat niet aan de orde.”

Jeroen Le Duc strijdt actief tegen ziekte van Crohn

Jeroen Le Duc is oprichter van Crohn Proof en De Darmspecialist. Hij is zeer actief in de strijd tegen de Ziekte van Crohn. Op GrootHeerenveen.nl vertelt hij: “In eerste instantie begon ik met een online lesmodule.”I

“Ik deed een oproep op Facebook om te zoeken naar geïnteresseerden. Een vrouw uit België reageerde. Ze had gedurende vijf jaar iedere dag continu pijn in haar buik, waarbij zelfs een gedeelte van haar darmen was verwijderd.”

“We begonnen aan de samenwerking. Ik stelde een programma per twee weken voor haar op. Na vier maanden was zij ook pijn en klachtenvrij en was ze in overleg met haar arts gestopt met haar medicatie. Deze methode veranderde letterlijk haar leven. Dit gaf me een enorme boost. Dat ik op de goede weg zat.”

Jorien ter Mors langebaanschaatsster

En dus pakte Jeroen door, al heeft hij gelukkig ook nog genoeg tijd om door te brengen met zijn Jorien ter Mors, winnares van de gouden medaille op zowel de 1500 meter als de ploegenachtervolging op de Olympische Winterspelen in 2014, in Sotsji.

We mogen dus wel stellen dat Jorien ter Mors en vriend Jeroen Le Duc een ambitieus, succesvol en doortastend koppel vormen. Hopelijk mag het spoedig alsnog in een droombruiloft resulteren!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jeroen le Duc (@jeroenleduc) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij knallen hier het nieuwe jaar in bij een fantastisch hardstyle feest. _ Ik wens je een geweldig jaar toe met mooie avonturen en een goede gezondheid.

Een bericht gedeeld door Jeroen le Duc (@jeroenleduc) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Shinen op het NOC*NSF sportgala in Amsterdam.

Een bericht gedeeld door Jeroen le Duc (@jeroenleduc) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik ben super trots op deze dame! Vandaag is haar eerste dag op het HBO. De eerste stap richting dromen in de toekomst..

Een bericht gedeeld door Jeroen le Duc (@jeroenleduc) op