Spelersvrouw.nl

Lara Álvarez, het snoepje van Sergio Ramos

Lara Alvarez vriendin van Sergio Ramos

Ze oogt onschuldig, maar is het vrijwel zeker niet. Lara Alvarez is de vriendin van Sergio Ramos, de Spaanse slager van Real Madrid. Bloedmooi, prachtig figuur en zoals wel meer van zijn teamgenoten werkzaam als sportjournaliste.

Immers, ook Iker Casillas doet het met een bekende televisiepresentatrice. Want waar wij het moeten doen met Carrie ten Napel en Dione de Graaff, of vooruit Helene Hendriks, kijkt voetbalminnend Spanje niet alleen naar het beste voetbal van Europa, maar ook nog eens naar waanzinnig knappe dames. Afijn, terug naar Lara.

De schone brunette is afkomstig uit Gijon. Op 29 mei 1986 verblijdde ze de wereld met haar aanwezigheid. Sindsdien wapperen haar mooie lange haren door de bries van het Iberisch schiereiland. Mooie Lara studeerde Journalistiek aan de Universiteit en werkte daarna voor verschillende zenders aan diverse sportprogramma’s. Overigens niet zozeer over voetbal, maar vooral over motor- en autosport.

Lara Alvarez de vriendin van Sergio Ramos

De relatie tussen haar en Sergio Ramos is niet altijd over rozen gegaan. Het stel ontmoette elkaar in 2011 op een avond voor Alma Foundation, een goed doel. Daar vroeg Lara om een shirt van de spijkerharde verdediger voor de veiling. Ze kreeg niet alleen het shirt, maar ook de voetballer erbij.

Na een paar maanden strandde de relatie even. Pijnlijk was dat Lara op televisie met een gemaakte glimlach het showbizznieuws moest voorlezen, waarin haar ex-vriendje zat die zou daten met zijn nieuwe vlam: Romina Belluscio. Desondanks kwamen Sergio Ramos en Lara Alvarez al snel weer bij elkaar.

Inmiddels is het weer koek en ei tussen Lara en haar klungelige vriend, die bij het kampioenschap van Real Madrid de schaal uit de bus liet vallen waarna de wielen eroverheen reden. Er gaan geruchten dat het koppel zou gaan trouwen, maar die zijn nog niet bevestigd. Ook kindertjes zouden nog niet gesignaleerd zijn in huize Ramos. Dat kan ons ook weinig deren, want dat betekent dat wij nog even kunnen kijken naar de heerlijke foto’s van Lara Alvarez met haar onschuldige koppie.

Lara Alvarez vriendin Sergio Ramos

Ze oogt onschuldig, maar is het vrijwel zeker niet. Lara Alvarez is de vriendin van Sergio Ramos, de Spaanse slager van Real Madrid. Bloedmooi, prachtig figuur en zoals wel meer van zijn teamgenoten werkzaam als sportjournaliste. Immers, ook Iker Casillas doet het met een bekende televisiepresentatrice. Want waar wij het moeten doen met Carrie ten Napel en Dione de Graaff, of vooruit Helene Hendriks, kijkt voetbalminnend Spanje niet alleen naar het beste voetbal van Europa, maar ook nog eens naar waanzinnig knappe dames. Afijn, terug naar Lara. De schone brunette is afkomstig uit Gijon. Op 29 mei 1986 verblijdde ze de wereld met haar aanwezigheid. Sindsdien wapperen haar mooie lange haren door de bries van het Iberisch schiereiland. Mooie Lara studeerde Journalistiek aan de Universiteit en werkte daarna voor verschillende zenders aan diverse sportprogramma's. Overigens niet zozeer over voetbal, maar vooral over motor- en autosport. Lara Alvarez de vriendin van Sergio Ramos De relatie tussen haar en Sergio Ramos is niet altijd over rozen gegaan. Het stel ontmoette elkaar in 2011 op een avond voor Alma Foundation, een goed doel. Daar vroeg Lara om een shirt van de spijkerharde verdediger voor de veiling. Ze kreeg niet alleen het shirt, maar ook de voetballer erbij. Na een paar maanden strandde de relatie even. Pijnlijk was dat Lara op televisie met een gemaakte glimlach het showbizznieuws moest voorlezen, waarin haar ex-vriendje zat die zou daten met zijn nieuwe vlam: Romina Belluscio. Desondanks kwamen Sergio Ramos en Lara Alvarez al snel weer bij elkaar. Inmiddels is het weer koek en ei tussen Lara en haar klungelige vriend, die bij het kampioenschap van Real Madrid de schaal uit de bus liet vallen waarna de wielen eroverheen reden. Er gaan geruchten dat het koppel zou gaan trouwen, maar die zijn nog niet bevestigd. Ook kindertjes zouden nog niet gesignaleerd zijn in huize Ramos. Dat kan ons ook weinig deren, want dat betekent dat wij nog even kunnen kijken naar de heerlijke foto's van Lara Alvarez met haar onschuldige koppie.

Hoeveel hartjes geef jij Lara?

User Rating: 3.61 ( 12 votes)
0