Spelersvrouw.nl

Lindsay vriendin van Ryan Babel

Lindsay is de vriendin van Ryan Babel, voetballer van het Nederlands Elftal en van het Turkse Besiktas. Babel zou echter een buitenechtelijk kind hebben bij Mina Koç, namelijk Denys. En dat terwijl hij ook een zoontje heeft bij vriendin Lindsay: Riley.

Lindsay vriendin Ryan Babel

Lindsay en Ryan Babel hebben samen één kind: een achtjarige zoon genaamd Riley. Riley is geboren in Engeland, want zijn ouders woonden daar bij zijn geboorte omdat Ryan Babel destijds speelde voor Liverpool FC.

‘Ryan Babel zou meermaals zijn vreemdgegaan’

Ryan houdt zijn vriendin Lindsay betreft de (sociale media) het liefst buiten beeld. Wel hebben er de afgelopen jaren altijd hardnekkige geruchten rondom affaires van de aanvaller bestaan. Zo zou Babel een tijdje gedate hebben met Anara Atanes, de beeldschone ex-vriendin van voetballer Samir Nasri.

Verder zou hij na collega-voetballers Marcus Bent, Armand Traoré, Jermain Defoe, Gerard Piqué en de Engelse ex-international Teddy Sheringham het zesde (!) voetbalvriendje van glamourmodel Danielle Lloyd zijn geweest. Babel heeft de berichten altijd ontkent, maar voornamelijk die rond Danielle Lloyd waren erg hardnekkig.

Buitenechtelijk kind van Babel bij Mina Koç?

En dan is er nog de Turkse Mina Koç. Zij beweerde in 2015 in de Turkse media dat zij seks zou hebben gehad met Ryan Babel, en daar zelfs zwanger door is geworden. Babel was toen dus al vader van Riley met zijn vriendin Lindsay, maar zou met Mina Koç het bed in zijn gedoken tijdens een vakantie in Miami.

Volgens Koç is Babel twee jaar later teruggekomen naar Miami omdat hij de claim niet geloofde, waarna hij een DNA-test liet doen. Daaruit zou duidelijk zijn geworden dat de oud-Ajacied wel degelijk de vader van het kind van Koç is. “Daarna is Ryan maar één keer langsgekomen bij Denys”, zegt de Turkse over haar zoontje.

Ryan Babel blijft succesvol bij Oranje

Tussen alle rumoer over zijn privéleven door oriënteert Ryan Babel zich momenteel vooral op zijn voetbaltoekomst. Hij blijft rondzwerven van club naar club. Besiktas verhuurde hem weer aan het Engelse Fulham, terwijl hij eerder ook nog opdook bij onder meer Ajax. Succesvol is hij al die periode wel bij Oranje. Sinds zijn rentree bij het Nederlands Elftal heeft hij namelijk een vaste plek verworven in de selectie.

Waar hij in de toekomst zal gaan spelen is een groot vraagteken. Dus ook waar hij zijn vriendin Lindsay en zoontje Riley weer zal gaan treffen.