Spelersvrouw.nl

MELISA SCHAUFELI, vriendin van ANDY VAN DER MEYDE

Melisa Schaufeli vriendin Andy van der Meyde

Na honderden vrouwen te hebben versleten, voor één nacht of langer, zegt Andy van der Meyde eindelijk de ware te hebben gevonden in Melisa Schaufeli. De hoofdrolspeler in ‘Geen Genade’ heeft naar eigen zeggen weer rust gevonden bij de ex-deelneemster van de Gouden Kooi die bovendien deelneemt aan Sterren Springen en onlangs uit de kleren ging voor Playboy. Later in dit stuk meer daarover..

Melissa Schaufeli was met name enkele jaren geleden even een bekend gezicht door haar deelname aan Paradise Hotel. Ze was bovendien playmate en poseerde meer dan eens zonder kleren in de zogenaamde ‘vieze boekjes’. Daarmee verdiende ze logischerwijs een stuk meer dan haar oorspronkelijke beroep, namelijk kapster.

Wanneer de vonk oversloeg tussen Andy van der Meijde en de hoogblonde stoeipoes is niet geheel duidelijk, maar reeds in 2011 maakte hij zijn nieuwe vlam voor het eerst zwanger. De oud-Ajacied, behangen met de nodige tattoos, had op dat moment reeds drie kinderen uit zijn twee eerdere langdurige relaties. Inmiddels heeft hij met Melisa ook een tweede kind ter wereld gebracht. Haar eerste zoontje kreeg ze met crimineel Octave ‘Okkie’ Durham, bekend als de beruchte rover van twee Van Gogh schilderijen uit het gelijknamige museum in Amsterdam.

Melisa Schaufeli vriendin van Andy van der Meyde

Op voetbalgebied bakte de ras-Amsterdammer er na zijn periode bij Ajax weinig meer van. Avonturen bij Internazionale, Everton, PSV en de amateurs van WKE leverden hem wel veel geld op, maar hij wist nimmer meer op het oude niveau dat hij bij Ajax te houden. Dat is grotendeels te wijten aan het losbandige leven dat hij in het buitenland kende.

Van der Meyde besloot in 2012 en 2013 zijn levensverhaal op papier te laten zetten door VI-journalist Thijs Slegers. De voetballer sprak daarin openlijk over zijn verslaving aan drugs, drank en vrouwen. Tevens bekende hij gedacht te hebben aan zelfmoord vanwege de puinhoop die hij van zijn leven had gemaakt. Het boek ‘Geen Genade’ werd een bestseller.

Zijn openhartigheid leverden Van der Meyde en Melisa Schaufeli een nieuwe golf van media-belangstelling op. Het koppel krijgt vanwege hun kleurrijke leven zelfs een eigen reallifesoap. Hun status als bekend showbizzkoppel zorgt er zelfs voor dat ze uitnodigingen krijgen voor filmpremies, spelshows en hun ups en downs programma’s als RTL Boulevard en Shownieuws halen.

In 2014 deed Melisa mee aan SBS’ Sterren Springen en verscheen ze opnieuw in de Playboy. Nieuwsgierig hoe dat er uit ziet? Check hier foto’s en filmpjes!

Na honderden vrouwen te hebben versleten, voor één nacht of langer, zegt Andy van der Meyde eindelijk de ware te hebben gevonden in Melisa Schaufeli. De hoofdrolspeler in ‘Geen Genade’ heeft naar eigen zeggen weer rust gevonden bij de ex-deelneemster van de Gouden Kooi die bovendien deelneemt aan Sterren Springen en onlangs uit de kleren ging voor Playboy. Later in dit stuk meer daarover.. Melissa Schaufeli was met name enkele jaren geleden even een bekend gezicht door haar deelname aan Paradise Hotel. Ze was bovendien playmate en poseerde meer dan eens zonder kleren in de zogenaamde ‘vieze boekjes’. Daarmee verdiende ze logischerwijs een stuk meer dan haar oorspronkelijke beroep, namelijk kapster. Wanneer de vonk oversloeg tussen Andy van der Meijde en de hoogblonde stoeipoes is niet geheel duidelijk, maar reeds in 2011 maakte hij zijn nieuwe vlam voor het eerst zwanger. De oud-Ajacied, behangen met de nodige tattoos, had op dat moment reeds drie kinderen uit zijn twee eerdere langdurige relaties. Inmiddels heeft hij met Melisa ook een tweede kind ter wereld gebracht. Haar eerste zoontje kreeg ze met crimineel Octave ‘Okkie’ Durham, bekend als de beruchte rover van twee Van Gogh schilderijen uit het gelijknamige museum in Amsterdam. Melisa Schaufeli vriendin van Andy van der Meyde Op voetbalgebied bakte de ras-Amsterdammer er na zijn periode bij Ajax weinig meer van. Avonturen bij Internazionale, Everton, PSV en de amateurs van WKE leverden hem wel veel geld op, maar hij wist nimmer meer op het oude niveau dat hij bij Ajax te houden. Dat is grotendeels te wijten aan het losbandige leven dat hij in het buitenland kende. Van der Meyde besloot in 2012 en 2013 zijn levensverhaal op papier te laten zetten door VI-journalist Thijs Slegers. De voetballer sprak daarin openlijk over zijn verslaving aan drugs, drank en vrouwen. Tevens bekende hij gedacht te hebben aan zelfmoord vanwege de puinhoop die hij van zijn leven had gemaakt. Het boek ‘Geen Genade’ werd een bestseller. Zijn openhartigheid leverden Van der Meyde en Melisa Schaufeli een nieuwe golf van media-belangstelling op. Het koppel krijgt vanwege hun kleurrijke leven zelfs een eigen reallifesoap. Hun status als bekend showbizzkoppel zorgt er zelfs voor dat ze uitnodigingen krijgen voor filmpremies, spelshows en hun ups en downs programma’s als RTL Boulevard en Shownieuws halen. In 2014 deed Melisa mee aan SBS' Sterren Springen en verscheen ze opnieuw in de Playboy. Nieuwsgierig hoe dat er uit ziet? Check hier foto's en filmpjes! FOTO - Melisa Schaufeli ging met #rtlblvd op pad voor een feestjurk! Bekijk straks het hele item na de reclame pic.twitter.com/JDauLPRQvc— RTLBoulevardnl (@RTLBoulevardnl) 9 april 2014

Hoeveel hartjes geef jij Melisa?

User Rating: 2.01 ( 47 votes)
0