Spelersvrouw.nl

Naomi Hagenstein, de vriendin van Joël Veltman

Naomi vriendin van Joel Veltman

Hij geldt als één van de grootste verdedigende talenten van ons land: Joël Veltman. Spelersvrouw.nl zocht en vond de sterke vrouw die aan zijn zijde staat. Graag stellen we u voor aan Naomi Hagenstein, de vriendin van Joël Veltman. Naomi is bepaald niet uit het golddiggers-hout gesneden.

Veltman heeft het voorrecht om een relatie te hebben met een intelligente en zelfbewuste vrouw. De tortelduifjes ontmoetten elkaar via een gemeenschappelijke vriend. Sindsdien is het dik aan tussen de Ajacied en Naomi, die goed is bevriend met Amber Moolenbeek, de vriendin van Davy Klaassen. Geen voetbaltijdschrift of krant is open te slaan of Joël Veltman komt aan bod. Spelersvrouw.nl belicht daarom juist zijn mooie vriendin en sprak exclusief met haar over de doorbraak van Joël en haar eigen carrière en ambitie.

Je studeert rechten. Wat heeft je bewogen om juist deze studie te kiezen en wat is je ambitie?
,,De studie Rechten leek mij erg interessant. Nadat ik mijn keuze had gemaakt bleek dat het mij erg goed lag. Het is mijn ambitie is om rechter te worden, maar op welk rechtsgebied ik dat wil zijn ben ik nog niet helemaal uit.”

Naomi, de vriendin van Joël Veltman

Is je leven anders geworden door de doorbraak van Joël?
,,Mijn leven is niet veranderd, behalve dat ik nu bijna elke dag de krant opensla en een foto zie van hem. Ik vind het voor hem heel erg leuk. Ik weet dat dit is wat hij wil en het bovendien hetgeen is waarvoor hij jarenlang heel hard heeft gewerkt. Ik ben alleen maar ontzettend trots op hem.”

Hoe kijk je tegen het begrip ‘spelersvrouw’ aan? Is een sterke vrouw belangrijk voor een voetballer?
,,Het begrip ‘spelersvrouw’ vind ik negatief klinken. Er wordt altijd zo clichématig naar gekeken. Ik ben in ieder geval totaal niet iemand die de ambitie heeft om thuis te zitten en mijn hand op te houden. Ik vind het superbelangrijk voor mijzelf om een eigen carrière te hebben en te zorgen dat ik een eigen leven opbouw. Mijn moeder is daarin mijn grootste voorbeeld: zij heeft altijd op haar eigen benen kunnen staan omdat zij haar eigen carrière had.”

Joel Veltman en vriendin Naomi Disney

Hij geldt als één van de grootste verdedigende talenten van ons land: Joël Veltman. Spelersvrouw.nl zocht en vond de sterke vrouw die aan zijn zijde staat. Graag stellen we u voor aan Naomi Hagenstein, de vriendin van Joël Veltman. Naomi is bepaald niet uit het golddiggers-hout gesneden. Veltman heeft het voorrecht om een relatie te hebben met een intelligente en zelfbewuste vrouw. De tortelduifjes ontmoetten elkaar via een gemeenschappelijke vriend. Sindsdien is het dik aan tussen de Ajacied en Naomi, die goed is bevriend met Amber Moolenbeek, de vriendin van Davy Klaassen. Geen voetbaltijdschrift of krant is open te slaan of Joël Veltman komt aan bod. Spelersvrouw.nl belicht daarom juist zijn mooie vriendin en sprak exclusief met haar over de doorbraak van Joël en haar eigen carrière en ambitie. Je studeert rechten. Wat heeft je bewogen om juist deze studie te kiezen en wat is je ambitie? ,,De studie Rechten leek mij erg interessant. Nadat ik mijn keuze had gemaakt bleek dat het mij erg goed lag. Het is mijn ambitie is om rechter te worden, maar op welk rechtsgebied ik dat wil zijn ben ik nog niet helemaal uit.” Naomi, de vriendin van Joël Veltman Is je leven anders geworden door de doorbraak van Joël? ,,Mijn leven is niet veranderd, behalve dat ik nu bijna elke dag de krant opensla en een foto zie van hem. Ik vind het voor hem heel erg leuk. Ik weet dat dit is wat hij wil en het bovendien hetgeen is waarvoor hij jarenlang heel hard heeft gewerkt. Ik ben alleen maar ontzettend trots op hem.” Hoe kijk je tegen het begrip 'spelersvrouw' aan? Is een sterke vrouw belangrijk voor een voetballer? ,,Het begrip ‘spelersvrouw’ vind ik negatief klinken. Er wordt altijd zo clichématig naar gekeken. Ik ben in ieder geval totaal niet iemand die de ambitie heeft om thuis te zitten en mijn hand op te houden. Ik vind het superbelangrijk voor mijzelf om een eigen carrière te hebben en te zorgen dat ik een eigen leven opbouw. Mijn moeder is daarin mijn grootste voorbeeld: zij heeft altijd op haar eigen benen kunnen staan omdat zij haar eigen carrière had.” Een bericht gedeeld door Naomi Veltman (@naomiveltman) op 7 Okt 2016 om 9:00 PDT Een bericht gedeeld door Naomi Veltman (@naomiveltman) op 11 Mei 2016 om 6:34 PDT

Hoeveel hartjes geef jij Naomi?

User Rating: 3.76 ( 154 votes)
0

5 comments