Spelersvrouw.nl

Priscilla de vriendin van Sebastien Haller

Priscilla is de vriendin van Sebastien Haller. De Frans-Ivoriaanse spits van Ajax plaatst met enige regelmaat een foto op Instagram waarop zij te zien is. Ze hebben samen al twee kinderen.

Priscilla vriendin Sebastien Haller

Sebastien Haller is al jarenlang samen met zijn vriendin Priscilla. Toen de lange aanvalsleider nog bij FC Utrecht zat, had hij haar al aan zijn zijde. Verder spreekt Haller in de media weinig over haar, in tegenstelling tot over zijn familie. Zo zei toenmalig ploeggenoot Edouard Duplan vanuit de Domstad eens in gesprek met ELF Voetbal dat zijn familie alles betekent voor hem: “Zijn familie en vriendin zijn heel belangrijk voor hem. Dat zegt heel veel op zijn leeftijd.”

“Ik had al heel snel door dat hij een jongen is met wie je kunt praten. We hebben ook dezelfde humor door onze afkomst. Dat delen we. Ondanks het leeftijdsverschil, meer dan tien jaar, kunnen we het ontzettend goed met elkaar vinden. Het voelt goed”, aldus landgenoot Duplan.

Sebastien Haller Frans-Ivoriaanse spits

Sebastien Haller is in 1994 geboren in Ris-Orangis. Hij debuteerde als prof bij AJ Auxerre, maar brak in Nederland pas echt door in het shirt van FC Utrecht. Na enkele topjaren in de Galgenwaard belandde hij via Eintracht Frankfurt in 2019 bij West Ham United, en die club verkocht Haller in januari 2021 voor 22,5 miljoen euro aan Ajax. Derhalve keerde Haller samen met zijn vrouw Priscilla terug naar Nederland.

Sebastien Haller voetballer Ajax

“Dit is een club waar je je kan laten zien. Hier kun je Champions League spelen en elk seizoen om de titel strijden. Die winnaarsmentaliteit past perfect bij een spits als ik. Bovendien heb ik een fijne tijd gehad in Nederland. Mijn dochter is hier geboren, dus het voelt wel een beetje als thuis”, legde Haller, geflankeerd door zijn vriendin Priscilla bij de perspresentatie in de Johan Cruijff Arena, op Ajax TV.

Naast zijn vriendin Priscilla, die wel heil zag in een terugkeer naar Nederland, was ook coach Erik ten Hag van doorslaggevend belang voor zijn keuze. “De manier waarop wij destijds wedstrijden voorbereidden en de manier waarop hij met mij sprak, hoe hij mij vertrouwen en adviezen gaf. Natuurlijk is dat iets wat je nooit vergeet. En zoals je weet behaalden we toen goede resultaten”, aldus Haller.

Slechte herinneringen

Toch hebben Sébastien Haller en zijn vriendin niet alleen maar goede herinneringen aan Nederland. De twee woonden in 2016 in IJsselstein toen tijdens een bekerduel met FC Groningen hun woning werd leeggeroofd. Zijn vriendin, toen zwanger, wilde daarna verhuizen. “Zij voelde zich thuis niet meer veilig en we hebben toen meteen besloten om te verhuizen. Kennelijk dachten ze dat er miljoenen te halen waren of zo. Walgelijk zoiets.” Uiteindelijk ontbraken verschillende FC Utrecht-shirts en PlayStation-spellen.

Lees onder de foto’s meer over het salaris en vermogen van Sebastien Haller bij Ajax.

Salaris Sebastien Haller

Ben je benieuwd wat Haller verdient als speler van Ajax? Volgens Mike Verweij van de Telegraaf heeft de Fransman een salaris van zo’n 4 miljoen euro per jaar bij Ajax. Hij zou bovendien ook nog een bonus van 1 miljoen euro per jaar extra kunnen verdienen, volgens de journalist. Haller zal inmiddels dan een behoorlijk vermogen hebben opgebouwd, want ook in Engeland en Duitsland had hij waarschijnlijk een heel goed salaris.