Spelersvrouw.nl

Thara Pols, vriendin van Kevin Strootman

Thara Pols vriendin Kevin Strootman

Mogen wij u voorstellen aan de vriendin van Kevin Strootman? Haar naam is Thara Pols, afkomstig uit Heerjansdam. Een jaartje jonger dan de middenvelder, haar bouwjaar is 1991. Het was kalverliefde tussen Kevin en Thara. Hij was 18, zij 17 toen ze elkaar leerden kennen in Rotterdam. Thara Pols is dus al enige tijd de vriendin van Kevin Strootman.

De geboren Heerjansdamse studeerde Communicatie en deed de Pabo. Haar droom was juf worden, maar het is de vraag of ze de komende jaren veel schoolbanken zal zien. Met haar relatie met Kevin Strootman heeft ze immers zonder twijfel op het juiste paard gewed. De carrière van vriendlief gaat als een speer.

Lang bleef hij, tegen zijn zin, verstrengeld in de Jupiler League bij Sparta, maar toen FC Utrecht hem de kans bood en hij deze met beide handen aangreep, was een transfer naar PSV snel verdiend. Omdat hij zich ook daar knap staande hield, af en toe weliswaar een tikkeltje opvliegend, nam AS Roma hem voor een slordige twintig miljoen over.

Thara Pols, vriendin van Kevin Strootman

En dus woont Thara Pols tegenwoordig met Kevin Strootman in Rome. Ze is ‘voer’ voor de Italiaanse kranten en bladen, die al diverse malen over haar publiceerden. Thara wordt veelvuldig gespot tijdens het winkelen, ze is ontegenzeggelijk een modemeisje. Oh ja, en net als Kevin houdt ze erg van Indonesisch eten, net als tapas en biefstuk met pepersaus en aardappeltjes. Dat wilde u natuurlijk altijd al weten, dus hierbij. Thara houdt bovendien van gezelligheid, wat dat ook moge zijn. In haar ogen zijn dat kaarsjes en bloemen..

Afijn, we hopen dat Thara Pols erg gelukkig is met Kevin Strootman, al bleek hij net als andere voetballers zijn ogen bepaald niet in zijn zak te hebben zitten wanneer er andere mooie vrouwen in de buurt zijn. Brazilië, weet u nog. Dat wordt wat op het WK in.. Brazilië! Maar wel zonder Kevin… Hij heeft zijn kruisband gescheurd en moet het toernooi aan zich voorbij laten gaan. De vriendin van Kevin Strootman kan dus rustig met haar vriend naar een mooi tropisch eiland.

Een bericht dat is gedeeld door @tharapls op

Een bericht dat is gedeeld door @tharapls op

Mogen wij u voorstellen aan de vriendin van Kevin Strootman? Haar naam is Thara Pols, afkomstig uit Heerjansdam. Een jaartje jonger dan de middenvelder, haar bouwjaar is 1991. Het was kalverliefde tussen Kevin en Thara. Hij was 18, zij 17 toen ze elkaar leerden kennen in Rotterdam. Thara Pols is dus al enige tijd de vriendin van Kevin Strootman. De geboren Heerjansdamse studeerde Communicatie en deed de Pabo. Haar droom was juf worden, maar het is de vraag of ze de komende jaren veel schoolbanken zal zien. Met haar relatie met Kevin Strootman heeft ze immers zonder twijfel op het juiste paard gewed. De carrière van vriendlief gaat als een speer. Lang bleef hij, tegen zijn zin, verstrengeld in de Jupiler League bij Sparta, maar toen FC Utrecht hem de kans bood en hij deze met beide handen aangreep, was een transfer naar PSV snel verdiend. Omdat hij zich ook daar knap staande hield, af en toe weliswaar een tikkeltje opvliegend, nam AS Roma hem voor een slordige twintig miljoen over. Thara Pols, vriendin van Kevin Strootman En dus woont Thara Pols tegenwoordig met Kevin Strootman in Rome. Ze is 'voer' voor de Italiaanse kranten en bladen, die al diverse malen over haar publiceerden. Thara wordt veelvuldig gespot tijdens het winkelen, ze is ontegenzeggelijk een modemeisje. Oh ja, en net als Kevin houdt ze erg van Indonesisch eten, net als tapas en biefstuk met pepersaus en aardappeltjes. Dat wilde u natuurlijk altijd al weten, dus hierbij. Thara houdt bovendien van gezelligheid, wat dat ook moge zijn. In haar ogen zijn dat kaarsjes en bloemen.. Afijn, we hopen dat Thara Pols erg gelukkig is met Kevin Strootman, al bleek hij net als andere voetballers zijn ogen bepaald niet in zijn zak te hebben zitten wanneer er andere mooie vrouwen in de buurt zijn. Brazilië, weet u nog. Dat wordt wat op het WK in.. Brazilië! Maar wel zonder Kevin... Hij heeft zijn kruisband gescheurd en moet het toernooi aan zich voorbij laten gaan. De vriendin van Kevin Strootman kan dus rustig met haar vriend naar een mooi tropisch eiland. Een bericht dat is gedeeld door @tharapls op 21 Okt 2016 om 11:16 PDT Een bericht dat is gedeeld door @tharapls op 18 Sep 2014 om 12:06 PDT Een bericht gedeeld door Family2foot2 (@family2foot2) op 5 Jul 2016 om 5:05 PDT

Hoeveel hartjes geef jij Thara?

User Rating: 1.59 ( 21 votes)
0