Spelersvrouw.nl

Viktoria Varga, de waanzinnig mooie vriendin van Graziano Pellè

Victoria Varga vriendin Graziano Pelle

Ze zou wel eens de meest benijde vrouw van Nederland, Italië en Engeland kunnen zijn. Viktoria Varga slaagde erin om het hart van Graziano Pellè te veroveren. En eerlijk gezegd zijn wij niet verbaasd. Deze Hongaarse schone is van de buitencategorie, beeldschoon én elegant. Stijlvol en sensueel.

Graziano Pellè, trotse bezitter van een hagelwitte Ferrari FF van vier ton, wordt door menig vrouwelijk voetbalvolger gebombardeerd tot dé knapste speler in de Eredivisie. Hij scoorde niet alleen in de Kuip, maar ook tussen de lakens in hun wildste dromen. Slechts voor één vrouw is die droom werkelijkheid: Viktoria Varga.

Viktoria is een Hongaars fotomodel, al geniet ze niet de wereldwijde bekendheid van bijvoorbeeld Doutzen Kroes. Ze komt uit Gyor, een provinciestadje in het noordwesten van haar geboorteland. Ze combineert bovendien looks met brains, want ze spreekt vloeiend Engels en Italiaans. Ze vult haar dagen met mooi zijn en dat delen op Instagram. Hoewel Pelle inmiddels miljoenen verdient in China, genieten ze vooral samen heel erg van een luxe jetsetleven.

Viktoria Varga vriendin Graziano Pellè

AD-columnist Sjoerd Mossou beschreef haar treffend: ,,Waar het me hier vooral om gaat, is dat ze maandagmiddag, schrijdend over de Coolsingel, het fenomeen voetbalvrouw nieuwe allure gaf. Viktoria is blond, jazeker, maar ze is allesbehalve polderblond. Ze heeft lange benen en ze draagt dure kleren, maar toch is ze alles wat Estelle Cruijff-Gullit-Hari niet is. De klassiek Hollandse voetbalvrouw draagt een iets te grote handtas van Louis Vuitton. Ze praat te hard en te nagemaakt, is net iets te opzichtig opgedirkt door een legertje stylisten en ze draagt een onsje teveel aan dure sieraden.”

In Lecce, de geboortestad van Pellè, is men eveneens in katzwijm gevallen voor de liefde van Graziano, zo vertelt de spits in de Telegraaf: ,,Mijn moeder betekent alles voor me en andersom ook. Een Italiaanse mama kijkt altijd anders naar een schoondochter. Maar mijn moeder is ook gek op haar. Ze stuurt haar berichten hoe mooi ze eruitziet als ze weer foto’s ziet.”

En dat de, naar eigen zeggen honderd procent monogame, aanvaller dol is op zijn Hongaarse beauty blijkt wel uit de onderstaande foto’s.

Ze zou wel eens de meest benijde vrouw van Nederland, Italië en Engeland kunnen zijn. Viktoria Varga slaagde erin om het hart van Graziano Pellè te veroveren. En eerlijk gezegd zijn wij niet verbaasd. Deze Hongaarse schone is van de buitencategorie, beeldschoon én elegant. Stijlvol en sensueel. Graziano Pellè, trotse bezitter van een hagelwitte Ferrari FF van vier ton, wordt door menig vrouwelijk voetbalvolger gebombardeerd tot dé knapste speler in de Eredivisie. Hij scoorde niet alleen in de Kuip, maar ook tussen de lakens in hun wildste dromen. Slechts voor één vrouw is die droom werkelijkheid: Viktoria Varga. Viktoria is een Hongaars fotomodel, al geniet ze niet de wereldwijde bekendheid van bijvoorbeeld Doutzen Kroes. Ze komt uit Gyor, een provinciestadje in het noordwesten van haar geboorteland. Ze combineert bovendien looks met brains, want ze spreekt vloeiend Engels en Italiaans. Ze vult haar dagen met mooi zijn en dat delen op Instagram. Hoewel Pelle inmiddels miljoenen verdient in China, genieten ze vooral samen heel erg van een luxe jetsetleven. Viktoria Varga vriendin Graziano Pellè AD-columnist Sjoerd Mossou beschreef haar treffend: ,,Waar het me hier vooral om gaat, is dat ze maandagmiddag, schrijdend over de Coolsingel, het fenomeen voetbalvrouw nieuwe allure gaf. Viktoria is blond, jazeker, maar ze is allesbehalve polderblond. Ze heeft lange benen en ze draagt dure kleren, maar toch is ze alles wat Estelle Cruijff-Gullit-Hari niet is. De klassiek Hollandse voetbalvrouw draagt een iets te grote handtas van Louis Vuitton. Ze praat te hard en te nagemaakt, is net iets te opzichtig opgedirkt door een legertje stylisten en ze draagt een onsje teveel aan dure sieraden.” In Lecce, de geboortestad van Pellè, is men eveneens in katzwijm gevallen voor de liefde van Graziano, zo vertelt de spits in de Telegraaf: ,,Mijn moeder betekent alles voor me en andersom ook. Een Italiaanse mama kijkt altijd anders naar een schoondochter. Maar mijn moeder is ook gek op haar. Ze stuurt haar berichten hoe mooi ze eruitziet als ze weer foto’s ziet.” En dat de, naar eigen zeggen honderd procent monogame, aanvaller dol is op zijn Hongaarse beauty blijkt wel uit de onderstaande foto’s. Een bericht gedeeld door VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) op 11 Nov 2016 om 11:37 PST Een bericht gedeeld door VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) op 9 Mei 2016 om 8:29 PDT Een bericht gedeeld door VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) op 1 Aug 2015 om 8:57 PDT Een bericht gedeeld door VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) op 7 Feb 2017 om 7:14 PST

Hoeveel hartjes geef jij Viktoria?

User Rating: 4.03 ( 68 votes)
0